БОМБА НА АНДРЕЈ ПЕТРОВ: Нормално би било Социјалистичка Партија и Гром да му се приклучат на СДСМ во владата затоа што се левичарски партии

– Партијата на Јакимовски, ГРОМ и Социјалистичката Партија на Македонија се по својот статут левичарски партии, и нормално би било тие да му се приклучат на СДСМ во владата, сега тие како да штрчат во коалицијата со ВМРО ДПМНЕ, некако десничарска со левичарска партија не иде едно со друго…

Андреј Петров во настап на ВО ЦЕНТАР на Јутуб. ТОј од неодамна е во највисокото партиско тело на СДСМ, извршниот одбор. Пред 10 години тој беше градоначалник на Карпош и генерален секретар на СДСМ. Важи за човек дел од Бранковото крило во СДСМ. Со неговото враќање Ковачевски се обидува да ги обедини сите крила во СДСМ. Очигледно се има намера и да се зголеми коалицијата со некои партии кои во минатото соработувале со СДСМ, Социјалистичка Партија беше дел од владите на СДСМ во 90-тите а Стевчо Јакимовски беше едно време во врвот на СДСМ откако премина од ЛДП на Бихачка околу 2006-та…

tải sunwin

sunwin

tải sunwin apk game sunwin sunwin.apk mới nhất

sunwin

sunwin