БОМБА НА БИТИЌИ: НИВОТО НА ЈАВНИОТ ДОЛГ СЕГА НЕ БИТЕН, ОВА СЕ ВОНРЕДНИ МОМЕНТИ, ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖУВАМЕ КОЛКУ ЌЕ БИДЕ ПОТРЕБНО ЗА ДА ЈА СПАСИМЕ ЕКОНОМИЈАТА И ДРЖАВАТА!

– Не се грижиме за тоа колку е задолжена земјата во овие моменти, ова се вонредни моменти, се трудиме да ја спасиме економијата и државата од економски колапс, кога ќе заврши пандемијата работите ќе се вратат во нормала и тогаш пак ќе се грижиме за јавниот долг, сега тоа не е тема, ќе се задолжуваме се додека има потреба за тоа и додека можеме.

Вице премиерот Фатмир Бетиќи на прашање од Телма за тоа дали е достигнат плафонот за јавниот долг на земјата.

sunwin

sunwin

tải sunwin

sunwin

game sunwin game sunwin tải sunwin