БОМБА НА ЧОМОВСКИ: КОГА ГО СЛУШАМ МИЦКОВСКИ КАКО ДА ГО СЛУШАМ МИЛОШЕВИЌ ПРЕД 30 ГОДИНИ!

– Ќе го поништел договорот од Преспа, ќе ги прекинел преговоите со Бугарија, ќе ја укинел двојазичноста ќе ги амнестирал осудените за 27-ми април итн итн, кога го слушам Мицковски како да го слушам Милошевиќ пред 30 години, на таков речник и таква визија ми асоцира она што го прави Мицковски овие месеци како политички лидер на опозицијата…

Александар Чомовски на 24 Анализа на ТВ 24.

Link with us
Game bài đổi thưởng