БОМБА НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: АПАСИЕВ И МАРТИН ПРОТУЃЕР ЈА ПРАВЕА ЗАЕДНО ЛЕВИЦА КАКО НАЧИН ДА СЕ РУШИ СДСМ, ТРЕБАШЕ ДА СЕ ВИКА РАБОТНИЧКА ПАРТИЈА

– Апасиев и Протуѓер ја правеа заедно Левица како партија, требаше да се вика Работничка Партија, идејата беше да се руши СДСМ но и да биде радиканлна националистичка партија која ќе го кажува она што ВМРО не смее јавно да ги зборува и ден денеска е така и сега Левица е испостава на ВМРО ДПМНЕ од каде е помагана на разни начини…

Филип Петровски на стримот на Бојкотирам.

sunwin tài xỉu

sunwin

sunwin tài xỉu

sun win

game bài sunwin sunwin club sunwin