БОМБА НА ЈАКИМОВСКИ: МИЦКОВСКИ ГО УДРИЛО ВО ГЛАВА ДЕКА Е ВЕЌЕ ПРЕМИЕР И ПОЧНА ДА СЕ ОДНЕСУВА КАКО ДИКТАТОР, ПРАЌА ЗАКАНИ ЗА ПРЕТЕПУВАЊЕ И АПСЕЊЕ, МИ ПРАВИ УПАД ВО ПАРТИЈАТА ГРОМ

– Наши советници добиле закани дека ќе бидат претепани, колеги им велат стигна наредба од лидерот, Мицковски му удрило во глава дека е веќе премиер почнал да се однесува како некој диктатор, па решиле и да ми прават упад во ГРОМ да ме менувале од лидерска позиција?!?! Неверојатно, шокиран сум од однесувањето на Мицковски овие денови…

Јакимовски во стримот на Инфомакс.

game sunwin tải sunwin sunwin web

tải sunwin

tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất game sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin web sunwin web