БОМБА НА КАРАЏОВСКИ: Целиот терет на пандемијата ја носат на грб 15 епидемиолози, на никој досега не му текнало да вработи повеќе, никој не мислел дека ќе дојде пандемија!

– Србија има некоколку болници кои можат преку ноќ да се пренаменат во ковид центри ние имаме само една болница таква, 8-ми септември, имаме само 15 епидемиолози во Скопје на 1 милион народ, никој не мислел дека ќе дојде пандемија, сите сакаат да бидат хирурзи, гинеколози и забари, таму се парите…

Доктор Караџоски растури на Канал 5.

sun win

game bài sunwin sunwin tài xỉu sunwin.apk mới nhất

sunwin apk tải sunwin game sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin club tải sunwin apk

sunwin.apk mới nhất