БОМБА НА МАРТИН КОСТОВСКИ: ВО КУМАНОВО ЌЕ НИКНЕ МОДЕРЕН СТАДИОН СО КАПАЦИТЕТ ОД 5000 ПУБЛИКА

Ако не веруваш во големи работи и успеси, нема да можеш да сработиш ништо во животот

➡️ после 20 години градски фудбалски стадион е вратен во сопственост на општина Куманово
➡️ моментално се наоѓа во многу лоша состојба, општината во наредниот период ќе има можност да изврши реконструкција со дополнителна изградба на стадионот
➡️ оваа е идејно решение за модерен фудбалски стадион со 3 трибини со капацитет од 5 000 гледачи
➡️ во Куманово се игра фудбал 100 години, заслужуваме како спортски град да се врати фудбалот на голема врата
➡️не станува збор за утопија и обична 3Д презентација, работите можат да се движат во вистинска насока ако се има желба, волја и иницијативност
➡️како генерација мислам дека сме должни да сработиме големи работи за наше Куман❤️во

#КумановоНашаПриказна
Kumanovski Pratenik
Кумановски Сдсмовац

Link with us
Game bài đổi thưởng