БОМБА НА МИОМИР СЕРАФИМОВИЌ: СКОПЈАНЕЦ ЗАРАБОТИЛ 3 МИЛИОНА ЕВРА СО УЦЕНИ НА ГРАЃАНИ СНИМЕНИ ПРИ ВОНБРАЧНИ АФЕРИ

Според новинарот Миомир Серафимовиќ кој истражува на тема уцени и рекет на граѓани со нивни секс снимки снимени по разни мотели низ Скопје, заработката од овие уцени достигнала до 3 милиони евра, еден од жртвите сведочел дека платил 20 000е за да не му ги објават снимките на социјални мрежи.

ОЈО се уште не потегнало истрага за овој случај.

Link with us
Game bài đổi thưởng