БОМБА НА ПОРТАЛОТ А1ОН – ЕВЕ ДОКАЗ ДЕКА СЕ СПРЕМАЛ ДА БЕГА: Камчев ги распослал парите по фирми во 6 земји во светот, но фирмите во земјава ги ставил под хипотека!

Камчев имал фирми во Русија, Бугарија, Косово, Црна Гора, Холандија и Хрватска.

Одамна е познато дека има фирми во Белизе и Панама.

Ова го сознало обвинителството преку разни меѓународни соработки со земји кон кои биле пратени барања за соработка.

Она што е интересно е што сите македонски фирми на Камчев и неговите најблиски се ставени под банкарски хипотеки со цел да не може да бидат одземени. Практично Камчев зел кредити за сите свои фирми и парите ги изнел од земјава а сиот имот го ставил под хипотека.

Ова е најголем доказ дека нашиот најбогат олигарх се спремал да ја спрашти по белиот свет каде му биле сместени парите на сигурно.

Целата анализа на следниов линк на А1он.мк

Link with us
Game bài đổi thưởng