БОМБА НА ШЕЌЕРИНСКА: ГО НАМАЛИВМЕ БРОЈОТ НА ВРАБОТЕНИ ВО АРМИЈАТА ЗА 150 ЛИЦА, ИМАШЕ ГРАДОВИ ВО ЗЕМЈАВА КАДЕ ИМАШЕ И ДО 17 ВОЕНИ ЛИЦА ЗАДОЛЖЕНИ ЗА РЕГРУТАЦИЈА А ИМАВМЕ САМО 2-ЦА РЕГРУТИ ГОДИШНО!

– Овие минати 15 години бројот на вработени во АРМ растел безмилосно и беспотребно, наследивме ситуација во некои градови да има до 17 армиски лица за регрутација а годишно да има по 2-ца регрути. Тоа овој период го сменивме, пративме во пензија над 150 луѓе а тие места не ги пополнивме со нови вработувања.

Министерката за одбрана Радмила Шеќеринска на денешниот прес.

sunwin

tải sunwin sunwin sunwin apk

tải sunwin

sunwin sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

tải sunwin