БОМБА НА ШИЛЕГОВ: СКОПЈАНИ ДА БИДАТ РААТ, ЈАС ГРАДАМ УЛИЦИ И БУЛЕВАРИ ЗА НЕКОЛКУ НЕДЕЛИ, КОЦЕ ГИ ГРАДЕШЕ ЗА НЕКОЛКУ МЕСЕЦИ!

– Граѓаните да не се секираат, брзо ќе оди реновирањето на улиците и булеварите во градов, јас реновирам и градам за неколку недели, поранешниот градоначалник градеше и реновираше за период од 1 година и повеќе затоа се граѓаните исплашени кога ќе видат раскопани улици мислат дека тоа ќе трае бесконечно, но ги менуваме работите!
Петре Шилегов на еден од своите подобри прес конференции во својата градоначалничка кариера досега, линк до пресот овде.