БОМБА НА ШИЛЕГОВ: СТАЦИОНАРОТ ЛАЈКА Е 500 000 ЕВРА ДОНАЦИЈА ОД ГРАДЕЖНИТЕ КОМПАНИИ ПРИ СОЈУЗ НА СТОПАНСКИ КОМОРИ

– Стационарот на новото јавно претпријатие ЛАЈКА е донација од градежните компании при сојуз на стопански комори кои донираа околу 500 000 евра за изградба на објектот и таа донација е помината на совет на град Скопје и јас им изразувам голема благодарност.

Петре Шилегов при отворањето на Лајка, новиот стационар и ново јавно претпријатие за грижа за бездомните кучиња.

sun win

tải sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất

tải sunwin apk sunwin tài xỉu game sunwin

sunwin.apk mới nhất sunwin apk game sunwin