БОМБА НА СПАСОВСКИ: ЗАПЛЕНЕТАТА ДРОГА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ ДОСТИГА ВРЕДНОСТ И ДО 200 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЗАВИСНОСТ ОД ДОЗИРАЊЕТО

МВР за првпат во историјата на независна РСМ има заплена на прекурсор со ваков квалитет, кој се користи за добивање на амфетамински тип стимуланси, класифициран во прва категорија на Националната листа на прекурсори.

Зависно од начинот на употреба на прекурсорот при добивање на амфетаминот, првичната проценка е дека од запленетата количина од над еден тон, во зависност од јачината на дозирање на парче, вредноста на пазарот се проценува од 50, па сѐ до над 200 милиони евра.

sunwin apk tải sunwin apk tải sunwin

tải sunwin

sun win

game sunwin tải sunwin apk sunwin apk

sunwin