БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: ДОДЕКА БЕВ ДИРЕКТОР НА АЛФА, ИМАШЕ ЦРНА ЛИСТА НА ВМРОВЦИ КРИТИЧАРИ НА МИЦКО КОИ НЕ СМЕЕЈА ДА ГОСТУВААТ ВО ТЕЛЕВИЗИЈАТА

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

—————————————————————————————————————————————————

* реклами ——————————————————————————————————————————————-

———————————————————————————————————————————————————

Васко Ефтов беше директор на Алфа телевизија пред една година и многу добро знае за овие црни листи за кои зборува сега како одговор на Мицковски. Значи се работи за двојни стандарди, се жали за цензура а самиот наредувал цензура на Алфа ТВ.

game sunwin

sunwin

sun win

sunwin

sunwin