БОМБА НА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: БИ ИМ ПРЕПОРАЧАЛ НА ВМРО ДПМНЕ ДА МОЛЧАТ НА ТЕМАТА ЗДРАВСТВО НАРЕДНИ 4 ГОДИНИ ЗАТОА ШТО ГОЛЕМИ ИМ СЕ ГРЕВОВИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО!

– Дежурство беше 500 денари сега е 100е, платите беа 500е, сега платите се над 1000е, техничката заменичка за финансии не го потпиша кредитот од Светска Банка од 90 милиона евра и сега ни доцнат ковид центрите, немаше грижа за лекарскиот кадар па во Стрга, Охрид и аеродоромот имаше само еден инфектолог, во цело Скопје имаше само 6 возила за брза помош а сега набавивме уште 12 а ќе набавиме уште 10. И редица други гревови во здравството на ВМРО ДПМНЕ, да сум на нивно место би молчел на тема здравство сега и наредни 4 години!

Вено Филипче на Топ Тема.

tải sunwin

sun win

tải sunwin

tải sunwin sunwin sunwin.apk mới nhất

sun win