БОМБА НА ЗАЕВ: ТИЕ ШТО СЕ БУНАТ ВО СДСМ СЕ ЛУЃЕ КОИ САКАА ДА БИДАТ МИНИСТРИ И ДИРЕКТОРИ АМА НЕ ГИ ДОБИЈА ТИЕ ФУНКЦИИ ЗАТОА ШТО НЕ МОЖЕ СЕКОЈ ДА БИДЕ ДИРЕКТОР ИЛИ МИНИСТЕР

– Има мал бунт во СДСМ но тоа се луѓе кои не станаа директори или министри, но не може сите да бидат директори и министри, нема толку фотељи за пополнување, требаше да покажат лојалност и да почекаат или да се задоволат со помали функции, но тоа е тоа, демократија е.

Лидерот на СДСМ на Утрински Брифинг.