БОМБА ОД ВЛАДАТА: 70 милиони евра помош за три плати за 80 000 вработени

Владата ќе ги помогне фирмите да поделат плати за октомври, ноември и декември со следната помош во зависност од тоа колку се погодени фирмите од пандемијата:

game sunwin game sunwin sunwin tài xỉu

sunwin apk

sunwin

tải sunwin

sunwin club sunwin web sunwin tài xỉu