БОМБА ВО СУДНИЦА: СУДОТ ДОНЕСЕ ПРЕСУДА ДА СЕ КОНФИСКУВА ПАРТИСКАТА ЗГРАДА НА ВМРО ДПМНЕ, ПЛУС ТРЕБА ДА ПЛАТАТ 2 МИЛИОНИ ЕВРА ОШТЕТА!!!

– Незаконски стекнат имот, односно имот стекнат со незаконски дејанија се цел на заплена, па така судот носи одлука за заплена на имотот на ВМРО ДПМНЕ стекнат од нелегалнот договор со АД Бетон. Партијата треба да ги врати и 2 милиона евра со кои се стекнала како дел од овој незаконски договор.

Судскиот совет на дешената седница на објава на пресуда за случајот ТАЛИР 2.

sunwin web sunwin apk game bài sunwin

sunwin

sun win

sunwin

game sunwin game sunwin sunwin tài xỉu