БРАВО – 200 СЕМЕЈСТВА ВО ВОЛКОВО ЌЕ ДОБИЈАТ АСФАЛТ ДО СВОИТЕ ДОМОВИ

✅Започнаа градежните работи за асфалтирање за улица 2️⃣0️⃣ и 2️⃣2️⃣ во село Волково.
?Станува збор за должина од околку 2,5 километри со што се олеснува пристапот до домовите на 190 семејства. Со асфалтирањето се комплетира инфраструктурата во овој дел од општината.
▶Ќе се асфалтира и крак на улица 22 во близина на каналот со што се поврзуваат овие две улици и се добива кружно движење.
❗Ве молиме за трпение додека се изведуваат градежните работи кои очекувам да финишираат за месец дена.
✅Градиме за да ни се развиваат селата подеднакво како и урбаните заедници, градиме за да обезбедиме локален економски развој.

Link with us
Game bài đổi thưởng