БРАВО БЕ НАРОДЕ, УШТЕ ИМА НАДЕЖ ЗА СИТЕ НАС: ХУМАНИТАРЦИ ИМ КУПИЈА ТЕЛЕВИЗОР НА ДЕЦАТА КОИ НА КОЛЕНА ГЛЕДАА ТВ СЕРИЈА ВО ГТЦ

Tefik Mahmut is with Jasmin Redjepi.

Да бидеме промената што сакаме да ја видиме во нашата држава.
Голема благодарност до тимот! ?

Bizo proektija, bizo donacije, bizo politicko funkcije.
#OpreRoma
#yeswecan