БРАВО – ЗЛАТКО МАРИН: Денеска со градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, и официјално го отворивме новиот зелен сквер на раскрсницата меѓу булеварот „Јане Сандански“ и улицата „Владимир Комаров“.

✅ Оваа претходно запуштена јавна површина прерасна во прекрасен простор уреден со модерен летниковец, зеленило, клупи, патеки и нова фонтана за вода.
✅ На граѓаните на Аеродром им обезбедуваме одлично место каде што ќе можат да ги поминуваат слободните часови и да уживаат во пролетниот и летниот период.

Link with us
Game bài đổi thưởng