БРАВО – ДОЈРАН ДОБИ ВОЗИЛО ЗА ПРВА ПОМОШ!

За првпат од своето постоење Општина Дојран е обезбедена со комплетно ново амбулантно возило.

Возилото за брза помош ќе им служи на жителите од Општина Дојран како и на туристите кои имаат потреба од брза интервенција.

Продолжуваме и натаму да го унапредуваме здравствениот систем со цел подобра здравствена заштита за пациентите.

Link with us
Game bài đổi thưởng