БРАВО ДЗС: Заклучно до 18:00 часот, попишани се 502.000 лица

Заклучно до 18:00 часот, попишани се 502.000 лица, објави денеска Државниот завод за стаистика и информира дека попишувањето продолжува со посакуваниот интензитет и темпо.

– Попишани над 500.000 граѓани! Државниот завод за статистикa ги известува граѓаните дека за сите дилеми и нејаснотии кои ги имаат во врска со процесот на попишување можат да се обратат во Бирото за Попис и на телефонските броеви кои се објавени на веб-страницата popis2021.stat.gov.mk. Успешноста на оваа статистичка операција зависи од сите нас и е за сите нас!, објави ДЗС на официјална Фејсбук страница за Попис 2021.

tải sunwin apk tải sunwin sunwin apk

sunwin club

sunwin game sunwin tải sunwin

tải sunwin sunwin web sunwin apk

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin tài xỉu