БРАВО: Фирми донираа нови 60 лап топ компјутери за основните училишта во Општина Центар

?? Еден од врвните приоритети во нашата работа се децата. За нас важно е тие да имаат пристап до квалитетен и безбеден процес на образование, процес кој треба да биде пример и за другите општини во државата.
?? За таа цел, Општина Центар, во соработка со неколку општествено-одговорни компании, денес донираа 60 преносливи компјутери за полесно одржување на онлајн настава на општинските основни училишта.
? Им благодарам на компаниите кои одлучија да бидат дел од овој проект. Воедно, апелирам и до останатите општествено одговорни компании и поединци кои се во можност, да ја покажат својата хуманост и тие да дадат свој придонес во справувањето со коронавирусот.
? Општина Центар, под мотото: Хумана, Одговорна, Отчетна и Зелена – општина по терк на граѓаните, од 2.11. до 6.11. ги одбележува Деновите на Општина Центар.

sunwin game sunwin tải sunwin

sunwin.apk mới nhất

tải sunwin

sunwin sunwin tài xỉu game bài sunwin

sunwin