БРАВО – ФИРМИ ОД ЃОРЧЕ ДОНИРАА 320 ТАБЛЕТИ ЗА ДЕЦАТА ОД СИРОМАШНИ ФАМИЛИИ

?Со задоволство ве информирам дека денеска примив донација од 3️⃣2️⃣0️⃣ таблети која ја обезбеди #Саник Инженеринг заедно со дваесет и една компанија под нивно покровителство. Огромна благодарност до Саник Инженеринг Скопје и нејзиниот извршен директор Сашо Петковски, како и сите останати компании кои учествуваа во донацијата – Хидротерм Логистик Скопје, Електрохаус Скопје, Профи Арт Дизајн Скопје, Колор Стил Скопје, Магнум Билд Скопје, Ивтрансшпед Скопје, Промет Стеел Скопје, Нети Бау Тетово, Бурдо Лим Скопје, Ал-Да Сто Инженеринг Скопје, Еуровиа Тетово, Мак Бет Скопје, Викас Скопје, Термофас Инженеринг Вевчани, Дис Керамика Скопје, Интерметал Мет Струмица, Рора Ком Скопје, Олимпик Скопје, Проспера Куманово, Ане Компани Тетово, Инфес Груп Скопје.

?Заедно со општествено-одговорните компании вложуваме максимални напори да им овозможиме непречен пристап до онлајн наставата на сите деца, без оглед на ранливата социјална положба или ограничените материјално-технички можности.

tải sunwin

tải sunwin tải sunwin game bài sunwin

sunwin

sunwin

tải sunwin apk