БРАВО ГАЗДИ – ПОКЛОН ДО ЗЕМЈА: МАКЕДОНСКИ ФИРМИ ДОНИРАА 500 ТАБЛЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Обезбедивме дополнителни 1️⃣0️⃣8️⃣ смарт таблети за следење на онлајн наставата.
?Огромна благодарност до Еуро Актива ДОО Скопје, Турбоинженеринг, Пирамид Билдинг Солутионс, Циле Инжењеринг, Магнус Инженеринг, Електрокоп, АД Енергомонт, ДТ Стокомак, кои безрезервно се приклучија на нашиот повик и донираа табелти за училиштата.
Ова се особено тешки времиња за учениците, но и за нивните семејства, наставници кои мора да се прилагодат за следење на онлајн наставата, за што е неопходна соодветна ИТ опрема.
Со оваа донација бројката на досега донирани таблети се искачи на 4️⃣2️⃣8️⃣.

sun win

sunwin apk

tải sunwin apk game bài sunwin sunwin apk

sun win

sunwin apk game bài sunwin sunwin.apk mới nhất