БРАВО – ГРАД СКОПЈЕ: Во пресрет на големиот празник Рамазан Бајрам, со 3 автоцистерни и едно специјално комунално возило – ВАП извршено е миење на дворовите на поголемите исламски верски објекти во Скопје

Link with us
Game bài đổi thưởng