БРАВО: МЛАДИТЕ НА ОБЕДИНЕТИ ЗА МАКЕДОНИЈА ЌЕ ИМААТ ДРУЖБА СО НАЈХАРИЗМАТИЧНИОТ БРИТАНСКИ ПРАТЕНИК, ЏЕЈКОБ РИС-МОГ

Овој Вторник, на 18.05.2021, ќе имаме интересна вечер, каде од искусен политичар ќе стекнеме дополнителни знаења и ќе научиме многу.

Младите од Обединети за Македонија заедно со своите сестрински подмладоци од Европа и САД ќе разговараат со Jacob Rees-Mogg.

Имаме подготвено многу прашања и очекуваме интересни одговори!

Јакоб е високопочитуван пратеник од редот на британските конзервативци и е впечатлив секаде каде ќе држи настап.

Тој ќе зборува за неговата улога како лидер на Претставничкиот дом и како британски пратеник после Брегзит.

Настанот го организира European Young Conservatives, каде ОММ е асоцијативен член.

#МладинскаДеснаПолитика

Link with us
Game bài đổi thưởng