БРАВО МВР – ЗАПЛЕНЕТА 1 ТОН ДРОГА ВРЕДНА 50 МИЛИОНИ ЕВРА!!!

Запленет над еден тон прекурсори од кој требало да биде произведен амфетамин вреден над 50 милиони евра, разбиена меѓународна криминална група, лишени од слобода две лица, а се преземаат мерки и активности и за приведувања на други лица.

Оваа акција уште еднаш ја демонстрира посветеноста на МВР за сузбивање на нелегалната трговија со дрога, каде бележиме одлични резултати, а со ист интензитет на посветеност продолжуваме и во наредниот период.

sun win

tải sunwin apk tải sunwin sunwin apk

tải sunwin

sun win

sunwin club