БРАВО – НАШИ ПОЛИЦАЈЦИ ЌЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА БЕЗБЕДНОСТА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО БУКУРЕШТ

Тим на македонската полиција ќе се грижи за безбедноста на Европското фудбалско првенство

По повод Европското првенство во фудбал ЕУРО 2020, на кое за прв пат ќе учествува и македонската фудбалска репрезентација, Министерството за внатрешни работи на Република Северна Македонија во соработка со романската полиција и надлежните служби на УЕФА, испрати свој тим од 5 полициски службеници кои во периодот од 11.06 до 18.06 2021 година ќе бидат присутни во Букурешт, Романија.

Задачата на нашите полициски службеници е заедно со полициските тимови на Романија, Австрија и Украина да создадат безбедносни услови овој значаен спортски настан да помине согласно највисоките безбедносни стандарди, истовремено и да им излезат во пресрет на нашите граѓани кои ќе бидат присутни во Букурешт за време на настанот…

——————————
Тimi i policisë së Maqedonisë do të kujdeset për sigurinë e Kampionatit Evropian në futboll
Me rastin e Kampionatit Evropian në futboll EURO 2020, në të cilin për herë të parë merr pjesë edhe reprezentacioni i Maqedonisë së Veriut, Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me policinë e Rumanisë dhe me shërbimet kompetente të UEFA-së, dërgoi timin e saj prej pesë nëpunësve policorë të cilët në periudhën nga data 11.06. deri më 18.06.2021 do të jenë pranishëm në Bukuresht-Rumani.
Detyra e nëpunësve tanë policorë është së bashku me timet e Rumanisë, Austrisë dhe Ukrainës të krijojnë kushte të sigurisë ky event i rëndësishëm sportiv të kalojë në pajtim me standardet më të larta të sigurisë, poashtu në të njëjtën kohë në rast të nevojës t’i ndihmojnë qytetarët tanë të cilët do të jenë të pranishëm në Bukuresht gjatë kohës së kësaj ngjarjeje të rëndësishme.
Në këtë mënyrë, Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Maqedonisë së Veriut i konfirmon kapacitetet profesionale të nëpunësve të saj policorë, si dhe përkushtimin e saj evropian, gjatë kësaj duke përmbushur standardet më të larta në sigurimin e ngjarjeve të rëndësishme sportive të rrezikut më të lartë.

Link with us
Game bài đổi thưởng