БРАВО – Од денеска граѓаните можат бесплатно да изнајмат велосипед од Општина Аеродром од 8 до 16 часот секој работен ден.

?‍♂️ Ставивме на располагање 10 велосипеди пред општинската зграда, кои можат да се подигнат со оставање лични податоци и телефон за контакт на пријавницата.

✅ Со изнајмувањето, како и со субвенционирањето велосипеди, поттикнуваме здрави навики кај граѓаните и да ја штитиме животната средина.

Link with us
Game bài đổi thưởng