БРАВО ПРЕТСЕДАТЕЛЕ: ПЕНДАРОВСКИ ОТИДЕ ВО ГОСТИВАР НА ГОСТИ КАЈ МАЛАТА ЕМБЛА А ПОТОА ЗА РАЧЕ ЈА ОДНЕСЕ ВО ШКОЛО

Децата со атипичен развој не само што треба да ги уживаат правата кои им следуваат, туку и да се чувствуваат еднакви и добредојдени во светот кој природно им припаѓа – училишните клупи и училишниот двор. Тоа е наша обврска, како држава, но и како поединци, а инклузијата е потребно да биде основниот принцип.

Прекрасната енергија на Ембла имав чест да ја почувствувам денеска во нејзиниот дом и училиште во Гостивар.

tải sunwin apk tải sunwin sunwin apk

sunwin

tải sunwin

sunwin tài xỉu sunwin web sunwin apk

tải sunwin