БРАВО – РЕНОВИРАН ПАТОТ УЗЕМ – ТОРАНИЦА БЛИЗУ КРИВА ПАЛАНКА

Горд сум што гледам колку успешно се развива и напредува инфраструктурата во секој дел од нашата држава. Но, особено сум горд на развојот и на градежните активности што се реализираат во регионот од кадешто што потекнувам.

Со рехабилитација на регионалниот пат Узем – Тораница го олеснуваме секојдневното функционирање на жителите од регионот и ги подобруваме условите за работа на еден од најважните индустриски капацитети во кривопаланечкиот регион, рудникот Тораница.

Инвестициите нема да запрат, продолжуваме да вложуваме во патната инфраструктура, да вложуваме во иднината! Се грижиме за нашиот народ, за економијата. Работиме напорно затоа што оваа наша држава има фантастични можности и потенцијал за раст и развој.

Link with us
Game bài đổi thưởng