БРАВО – Владата го именуваше Марјан Забрчанец за Национален координатор за Отворен Балкан и за регионални иницијативи

Владата на Република Северна Македонија на денешната 15-та седница го прифати предлогот на Комисијата за именување и донесе одлука Марјан Забрчанец, да го именува за Национален координатор за Отворен Балкан и за регионални иницијативи.

Останатите точки кои беа предвидени за оваа седница, заради дополнителни усогласувања, се одложени за една од наредните седници на Владата.

sun win

sun win

sunwin game sunwin tải sunwin

sunwin

sunwin