БРАВО ЗЛАТКО МАРИН: Со заедничка соработка меѓу фондацијата „Чекор по чекор“ и компанијата ОКТА изградивме две отворени инклузивни игралишта во основните училишта „Лазо Ангеловски“

✅ Работиме во насока на градење еднакви услови за полесен пристап на сите деца до училиштата, детските и спортските игралишта.
✅ Со заедничка соработка меѓу фондацијата „Чекор по чекор“ и компанијата ОКТА изградивме две отворени инклузивни игралишта во основните училишта „Лазо Ангеловски“ и „Љубен Лапе“, како и две сензорни училници во училиштата „Ѓорѓија Пулевски“ и „Блаже Конески“.
✅ Создаваме подобар свет за сите!

Link with us
Game bài đổi thưởng