БРАВО ЗЛАТКО МАРИН – Уште едно ново детско игралиште во Аеродром!

Општина Аеродром изгради уште едно детско игралиште во Ново Лисиче. И ова, како и сите претходно изградени нови и реконструирани детски игралишта, има современи и реквизити што ја развива детската фантазија, а што е уште поважно, тоа е обложено со лиена гумена подлога, која ги задоволува сите современи светски стандарди за безбедна игра на дечињата.

„Дечињата заслужуваат најдобри услови за безбедна и безгрижна игра. Општина Аеродром инвестира во подобра иднина за сите“, изјави градоначалникот Златко Марин!

6.7.2021
Општина Аеродром

Link with us
  • sun win sun win top 1 sunwin bịp
  • tại rikvip club rikvip lừa đảo tải rikvip
  • tai rikvip apk rikvip tải rikvip club
Game bài đổi thưởng