БУЧКОВСКИ: СО ОСТАВКАТА ЗАЕВ САКА ДА И ПОМОГНЕ НА ЗЕМЈАТА ВО ОДНОСИТЕ СО ЕУ И БУГАРИЈА, ТОА Е ЗНАК ДО НИВ ДЕКА МНОГУ РАЗОЧАРАА ВО ОДНОСОТ КОН СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

– Оставката со која лично не се согласувам, е и еден вид на порака до ЕУ и Бугарија да се освестат за односот кон нас, тие ги изневерија и разочараа нашите очекувања, не си ги остварија своите ветувања, Заев со оставката сака да и помогне на земјата.

Владо Бучковски на ТВ 21.

sunwin apk sunwin web game bài sunwin

game bài sunwin game sunwin sunwin tài xỉu

sun win

tải sunwin

sun win