ЖЕСТОКО ИНТЕРВЈУ НА БУЧКОВСКИ ЗА БУГАРСКИТЕ МЕДИУМИ: НЕ МОЖЕ ЗАЕДНИЧКА ИНСТОРИЈА ДА Е САМО БУГАРСКА ИСТОРИЈА, РУСКИТЕ ИНСТАЛАЦИИ ВО БУГАРИЈА ИЗДЕЈСТВУВАА ВЕТО СО ШТО СЕ СТАВИ ТЕМЕЛ НА НОВ БЕРЛИНСКИ ЅИД МЕЃУ ДВЕТЕ ЗЕМЈИ!

Жестоко интервју на поранешниот премиер Бучковски во бугарски Дневник.

Линк до интервјуто, овде.