БУГАРИТЕ СЕ ЉУТАТ И ЗА ЕУРОСТАНДАРД БАНКА: Сакале да ја купат пред затворањето, но Народна Банка на Северна Македонија не им дозволила?!

– Бугарски инвеститори сакаа да ја купат Еуростандард Банка, но тамошната Народна Банка не дозволи и банката отиде во стечај, значи на бугарскиот бизнис не му е дозволено да влезе во Македонија!

Млада аналитичарка Влкова на една бугарска телевизија.

Link with us
Game bài đổi thưởng