ЧЛЕН НА СДСМ СО РАДИКАЛЕН ПРЕДЛОГ: Народ сака да му се помага!

После избори Курто Дудуш да си го апсите а не кривичните во фиока да му ги чувате.

Нора Шаќири одма шут и дупе да и дадете, се утепа од лајна јадење против нас а вие директорка ја ставивте само да ќути,башка ова со Бени изјавите е дополнителен мотив.
И да сте почнале со вработувања уште од 5 ноември, ама најитно најбрзо што можете.

Ќе си се јавите на сите разочарани стари борци ќе им дадете убави места, вмровците по итна постапка бутање најдоле што може нема закон макон професионалци се, да се правдате со тие бош муабети.

Само така ќе се обединиме ојачаме и повторно ја вратиме победничката енергија. А тоа ситници документи вадење изводи,преку ред во болници секојдневие да ви биде со едно титкање на тел да сте се јавувале,кога можат дуи и вмро можеме и ние така. А не муабетот не сме како нив,е треба да бидеме и бетер народ тоа сака.Правна држава сите сме исти мочај му се не пали, народ сака да му се помага.