ЧУДНА ТАКТИКА НА ВМРО ДПМНЕ, СЕ ОБИДУВААТ ДА ГИ ПРИДОБИЈАТ ЛДП, ДС, ДОМ СО НАВРЕДИ?!?!

Пајтон партиите ЛДП, ДС и ДОМ да престанат да бидат панцир за криминалната влада на Ковачевски водена од ДУИ.

Ова стои во денешното соопштение на ВМРО ДПМНЕ до јавноста.

Значи со навреди кон малите партии, ВМРО ДПМНЕ се обидува да ги придобие на своја страна?!

Многу чудна тактика, ова е како да се удвараш на девојка со навреди за нејзиниот изглед и облеката што ја носи?!

tải sunwin

sunwin

sunwin

tải sunwin

tải sunwin