ЦАРИЦА – РАДМИЛА: СРАМОТА Е ЗА НАС ДА СЕ СПОРЕДУВАМЕ СО ВМРО ДПМНЕ, ТОА Е КАКО ДА СПОРЕДУВАТЕ ЗЕМЈА И НЕБО!

Имавме две големи стратешки цели, кои ги исполнивме. Првата беше да го урнеме режимот по демократски пат, што ја исполнивме, а втората беше членството во НАТО, кое исто така го сработивме.

Не сакам да се споредуваме со ВМРО-ДПМНЕ, бидејќи сме неспоредливи. Тие во цела власт не дозволуваа обвинителството ниту да им се доближи. Денес имаме ситуација кога влијателни луѓе во Владата се под истрага или се во притвор.

За првпат во историјата на Македонија покажавме дека можат да се спроведат во пракса социјалдемократските идеи: зголемена минимална и просечна плата, поддршка на социјално загрозените, без да се нанесе штета на економијата како што тврдеше ВМРО-ДПМНЕ.

Најголем комплимент за постигнувањата во Армијата беше кога минатата година на еден конкурс за прием на професионални војници, за 200 места се пријавија 2.000 кандидати.

Link with us
  • sunwin tài sun win tài xỉu sun win
  • sun win sunwin nhất bạn
  • sun win sunwin trên ios sun win bị bắt
Game bài đổi thưởng