ДА НИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ГЕНЕРАЛОТ И ДА НЕ ЧУВА ОД ПОЖАРИ И ДА КРШИ ЌЕРАМИДИ УШТЕ 50 ГОДИНИ

Роденденска торта со мојата сопруга Јасминка и моите чеда Каролина, Сара и Марко.
Да нема недоразбирања, бројот е 49. ? – напиша генерал Ангелов на фб.

tải sunwin apk

tải sunwin

tải sunwin

sun win

sunwin apk sunwin tải sunwin apk