ДА СЕ ПРАШУВАА ТРЕНДО, СИЉАНОВСКА, ВАНКОВСКА, БЕТМЕН, БИШЕВАЦ, АПАСИЕВ И ОСТАЛА НЕУТРАЛНА БАНДА ОВИЕ УШТЕ ЌЕ ДЕНСАА НАД НАШИТЕ ГЛАВИ И ТЕЛА