ДАЛИ АЛЧНОСТА МОЖЕ ДА НИ ГО ПРОМЕНИ ЖИВОТОТ???

Многу е важно во животот човек да се приспособи на различни ситуации. Добри или лоши ,какви и да се никогаш да не се изгубиме во светот на големината од која може да направиме последици кои не се поправаат.

Денес можеш да бидеш обичен граѓанин и со скромен буџет но утре … ако ти се отворат шанси за разни манипулирања, зделки или нечесни игри многу е важно дали ке подлегнеш на тоа лошо искушение.

За да се гради чесен и искрен пат тоа чини време,години, труд и пред се чист образ. Алчноста која многу личности ја покажаа на површина за жал тоа го направија на грб на мојата матична партија. Ако ние другари мои сме правеле така години и години наназад каде ке ни бил крајот. Но, за жал… излегуваат на површина таквите кои од вчера се дојдени во партијата и ја искористија за свои нечесни лични интереси.

Мојот и Ваш лидер на СДСМ секогаш ке биде горд и ке остане со крената глава бидејки не има многу околу него кои никогаш нема да го предадеме.
Да живее СДСМ и нашиот лидер Зоран Заев

sun win

sun win

sunwin web game bài sunwin tải sunwin

tải sunwin

tải sunwin