ДАНЕЛА ЦЕЛ СААТ ПЛАЧЕШЕ НА ТВ КАКО ОНА ЗА НИШТО НЕ БИЛА НАДЛЕЖНА НИТИ ГРАДОТ МОЖЕЛ НЕШТО ДА СРАБОТИ, И СЕ ПАДНАЛ ЛОШ ГРАД ДА МЕНАЏИРА: АЛО ЖЕНО, НЕ СИ ВЕЌЕ ШЕФИЦА НА СОЈУЗ НА КОМОРИ, ВОДИШ ИНСТИТУЦИЈА СО 100 МИЛИОНА ЕВРА ГОДИШЕН БУЏЕТ

Изгледа скопјани наместо мајка на градот извраа плачка на градот која ќе оди наоколу со месеци и ќе плаче како она за ништо не била надлежна и немала пари немала моќ итн итн…

Ако е така зошто воопшто се нафаќаше за оваа работа??!?!

Вечерва цел еден час таа плачеше на тв и погледнете какви наслови извадија медиумите од нејзиното интервју на ТВ 21:

Арсовска: Политичката игра на “не сме надлежни“ а се надлежни е непримерно и тоа им е јасно на граѓаните

Арсовска: Преседан е Владата да бара спасител од енергетската криза во Град Скопје

Арсовска: Механизмите и средствата за справување со енергетската криза ги има Владата, локалната власт не може да носи национални политики

Арсовска: Очигледно не е решено загадувањето како што се пласираше изминатите години

Сепак вистината е дека Град Скопје е сериозна институција со годишен буџет од 100 милиони евра плус јавните претпријатија кои вртат уште десетина милиони евра, така што Данела ако сака и ако е способна може да им помогне на Скопјани ама таа нити е способна нити сака нити знае нити може нити има намера да им помогне туку само ќе ја напаѓа владата и ќе плаче и ќе се правда, тоа е нејзината улога да им го направи животот на Скопјани и за тоа да ја обвини владата или нејзиниот претходник.

sunwin

sunwin

game sunwin sunwin apk game bài sunwin

sun win

game bài sunwin tải sunwin game sunwin