ДАНЕЛА ГИ РАЗОЧАРА ВМРОВЦИТЕ: НЕ МИ СЕ ДОПАЃА СКОПЈЕ 2014-ТА!

– Не ми се допаѓа Скопје 2014-та, јас сум за модерно Скопје, јас би го градела Скопје да личи на модерен град а не да се враќам назад во историјата…

Кандидатката на ВМРО ДПМНЕ им плукна во лице на членовите на ВМРО ДПМНЕ за кои Скопје 2014-та е симболот на Груевизмот и на ВМРО ДПМНЕ, тоа е оставштината од нивното владеење и не даваат никој да го чепне или критикува тоа “културно” наследство на Вмровците.

tải sunwin

tải sunwin apk sunwin sunwin apk

tải sunwin game sunwin tải sunwin apk

sunwin

tải sunwin apk sunwin apk sunwin club