ДАНЕЛА ГИ ШОКИРАШЕ СКОПЈАНИ – ПАРИ ЗА СВОИ ПРОЕКТИ НЕМАМ, ПРОЕКТИТЕ НА ШИЛЕГОВ СИТЕ СЕ ЛОШИ И ЌЕ ГИ СТОПИРАМ, ЦЕЛ МАНДАТ ЌЕ ГО ПРЕСПИЈАМ И САМО ЌЕ ПЛАЧАМ, КОЈ ГИ ВРТИ СКОПЈАНИ?!?!

Данела како да е на тајна мисија даго уништи Скопје.

Како да дошла на позиција со агенда да му се одмазди на градот поради некоја омраза, таен план?!?!

Практично она што го гледаме овие месеци се сведува на следново – пари за мои проекти немам, проектите на Петре кои се веќе платени ќе ги стопирам затоа што не се добри?!?!?!

Каква несреќа, каков отров во пакување на жена, каква казна е ова за Скопје?!?!?!

Има ли некој што гласал за оваа жена а што не се кае за својата глупава постапка?!?!

sunwin web sunwin apk tải sunwin

sunwin web

tải sunwin

sun win

sunwin tài xỉu