Демократскиот сојуз на сите Македонци и граѓани од правослна вероисповед, им го честита Денот на Христовото воскреснување

Демократски сојуз: Честит Велигден

Демократскиот сојуз на сите Македонци и граѓани од правослна вероисповед, им го честита Денот на Христовото воскреснување.

Само со силна волја, трпение и верба во животот, може да се победи се.

Нека Христовото воскресение биде поттик за единство, почитување на различностите и отворање на перспективи за сите граѓани.

Во овие тешки моменти за здравјето на секој човек, заедништвото, меѓусебното помагање и убавиот збор, се најдобриот лек да издржиме и да го надминиме ова искушение.

Честит празник и Ви посакуваме пред се добро здравје.

Ви благодариме на соработката

Скопје,02.05.2021 година

go88 find go88 go88 88

sun win sunwin cổng số 1

tải sunwin