Денес во официјална посета на општина Пробиштип е директорот на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, Марко Ѓоргиевски

✅ Целта на посетата е увид во работата на општинските образовни институции, ОУ “Никола Карев” и СОУ “Н. Н. Борче” кои се корисници на Erasmus + програмата и реализираат проекти од неа, но и претставување на можностите кои ги нуди оваа програма за надоградување на капацитетите на учениците и на наставниот кадар, сѐ со цел поголема вклученост на училиштата во неа.

sunwin web game bài sunwin tải sunwin

tải sunwin sunwin tài xỉu sunwin

sunwin

sunwin web sunwin tài xỉu sunwin tài xỉu

sun win